Ons motto.

— met liefde voor uw mobiele (t)huis —

Met 'hEEm op rEEr' ("thuis op wielen") staan en gaan wij voor het leveren van een thuisgevoel op vakantie. We begrijpen dat u een leuke (kampeer)vakantie verdient. En dat begint vaak al bij de keuze van een caravan occasion.
 

Welke caravan ook uw voorkeur heeft... bij ons kunt u er zeker van zijn, dat alle occasions in zeer goede conditie verkeren. Ofwel, aankoppelen en genieten! 

2019

— ONS VERHAAL —

Wij, Richard en Roger, trekken al jaren samen op als goede vrienden. Onze gezamenlijke liefde voor reizen en kamperen heeft ons vele mooie tijden bezorgd. En we vinden het maar al te leuk om dit met anderen te delen en te helpen om net zo'n mooie tijden te beleven. Per 2019 hebben we dan ook besloten om onze vriendschap een professioneel tintje te geven.

Met ons kleine bedrijf willen wij iets bijdragen aan uw plezier en het genieten van de natuur, het avontuur, verre reizen, en dat alles gecombineerd met de gezelligheid van het camperen. En waarmee kan dat beter dan met je eigen (tweedehands) caravan, sleurhut, 'huis op wielen'.

Ons bedrijfje is gevestigd in Landgraaf, nabij het Limburgse Heuvelland 'Campingland'.

"To Travel is to Live" - Hans Christian Andersen