— Disclaimer —


Algemeen

Deze internetsite bevat informatie over de aangeboden producten van hEEm op rEEr en de geleverde diensten van hEEm op rEEr.

hEEm op rEEr behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze internet site.

Beperking aansprakelijkheid

hEEm op rEEr besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. hEEm op rEEr is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze internetsite geen rechten ontlenen. Uiteraard zal hEEm op rEEr een fout of onjuistheid in deze internetsite zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze internetsite, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van hEEm op rEEr. Zonder schriftelijke toestemming van hEEm op rEEr is het niet toegestaan materiaal van deze internetsite te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

hEEm op rEEr aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.