..., de betere keus!

- DORÉMA®-


Doréma bij 'hEEm op rEEr'

We proberen altijd een passende tent bij onze caravans te leveren. Indien u echter speciale wensen heeft, of gewoon liever een nieuwe tent wilt, dan kan dan ook bij ons.

'hEEm op rEEr' is officieel dealer van Doréma, en dat is een bewuste keuze geweest. Doréma voortenten zijn namelijk een begrip in de Nederlandse kampeer- en recreatiewereld. Ze staan voor een goede combinatie tussen een degelijke en duurzame kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Ideaal dus als je één of twee keer per jaar op vakantie gaat en daarvoor niet de hoofdprijs wilt neertellen, maar wel optimaal van je kampeervakantie wilt kunnen genieten.

Doréma voortenten worden gemaakt met topmaterialen en worden standaard gecontroleerd door veiligheid- en kwaliteitsexperts. Daarnaast is het heel handig dat Doréma naast de voortenten ook veel bijbehorende accessoires verkopen, die uiteraard perfect aansluiten op de voortent.

Dus, specifieke wensen voor een voortent bij uw caravan? Kom gerust langs!

Nederlandse kwaliteit met Doréma voortenten

Doréma is een Nederlands luifel- en caravan-voortentenmerk, en is al meer dan 30 jaar een specialist en een begrip in de kampeer- en recreatiewereld. Elk model Doréma voortent is gemaakt met topkwaliteit materialen, wordt gecontroleerd door vakmensen en kwaliteitsexperts en moet voldoen aan de specificaties. Zo krijgen de klanten altijd een duurzaam product in handen. Doréma levert overigens een compleet assortiment aan accessoires en onderdelen. Doréma voortenten staan voor Nederlandse kwaliteit en een onbezorgde kampeervakantie.

Iedereen die weleens op vakantie is geweest met een tent, of caravan weet dat een goede voortent daarbij zeker geen overbodige luxe is. Vooral als je met het hele gezin, inclusief kinderen, gaat kamperen, dan kun je eigenlijk niet zonder de extra ruimte die je met een goede voortent kunt creëren. Het zoeken van een goede voortent vereist dus ook enige expertise en kennis. Niet iedere voortent sluit namelijk even goed aan op jouw caravan of tent en natuurlijk wil je er ook eentje hebben die aansluit op je persoonlijke eisen.